GABRIELA HOFER:,,Îmi place foarte mult ceea ce fac și asta în primul rând pentru că nu vreau să-i dezamăgesc pe cei care și-au pus încrederea în mine și m-au susținut în această misiune, crezând că pot să fac lucruri bune pentru comunitate.”

GABRIELA HOFER:,,Îmi place foarte mult ceea ce fac și asta în primul rând pentru că nu vreau să-i dezamăgesc pe cei care și-au pus încrederea în mine și m-au susținut în această misiune, crezând că pot să fac lucruri bune pentru comunitate.”

Doamna Gabriela Hofer a avut amabilitatea să ne acorde un interviu, îi mulțumim pe această cale. Un interviu care merită lecturat.

Doamna Gabriela Hofer manager al Spitalului de Pneumoftiziologie dr. ,, Nicolae Rușdea”, vă mulțumesc în primul rând pentru amabilitatea acordării acestui interviu și în al doilea rând, știu că sunteți implicată trup și suflet dezvoltării spitalului pe care Domnia voastră îl conduce, așa cum am subliniat la început. Așadar, vă întreb direct,  ce proiecte se derulează acum acolo?

 Într-adevăr sunt implicată în această activitate de manager de spital, îmi place foarte mult ceea ce fac și asta în primul rând pentru că nu vreau să-i dezamăgesc pe cei care și-au pus încrederea în mine și m-au susținut în această misiune, crezând că pot să fac lucruri bune pentru comunitate. Legat de proiecte, sunt aprobate deja pentru spital două proiecte importante de structură : unul de creștere a eficienței energetice a cladirii ( respectiv anvelopare termica) și un altul de extindere și dotare a ambulatorului integrat din spital, proiecte despre care a vorbit și dl.primar Cătălin Cherecheș într-o conferință de presă recentă, sunt proiecte scrise de primărie, la inițiativa și cu sprijinul d-nului primar, cu ajutorul echipei de la proiecte europene și nu în ultimul rând a echipei din spitalul nostru.

Proiecte de viitor? Sau, ne veți spune despre ele când vor fi realizate?  Domnia voastră sunteți omul faptelor și acest lucru este benefic pentru comunitate

In ceea ce priveste pașii ce urmează a fi făcuți in implementarea și realizarea lor (a proiectelor) va pot spune detalii cei din primărie, căci de aici depinde de dânșii.

Despre medici, deficit de personal specializat sau toate posturile sunt ocupate?

Legat de personal: acum functionam pe schema minima de personal, ne descurcăm mai greu cand e vorba de zile libere,foi de boală sau concedii, însă sperăm ca pe viitor cu ocazia extinderii ambulatorului, respectiv a spitalului, sperăm că vom putea face și o suplimentare de personal, care să ne asigure o mai bună gestionare a programului de lucru. Eu zic ca in toate spitalele există un deficit de medici, asistente și personal auxiliar, doar că actuala grilă de salarizare nu ne permite noi angajați, din motive strict financiare

Trecând în alt registru, care a fost ultima carte citită, o recomandati și altora?

Ultima carte citită:este Pendulul lui Foucault de Umberto Eco, iar acum sunt aproape de final cu Trandafiri, de Leila M. ,două cărți pe care le recomand cu incredere oricui.

Un gând pentru cititorii jurnalmm

Pentru cititorii Jurnalmm: Multă sănătate și bucurii, să reușească să parcurgă anotimpul rece, fără să treacă pe la medici sau pe la spitalul nostru în calitate de pacienți. Având în vedere că urmează luna decembrie si vin Sărbători de iarnă va doresc tuturor: Sărbători fericite!!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.