Gabriela Szabo susţine demersul primarului Catalin Cherecheș de preluare a bazelor sportive

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, s-a aflat  în vizită  în municipiul Baia Mare, la invitaţia primarului  Cătălin Cherecheş.

Municipalitatea dorește să preia  bazele sportive aflate în patrimoniul ministerului, pentru a putea fi reabilitate şi modernizate. In cadrul vizitei Primarul Cătălin Cherecheş ne-a declarat:

“Ministrul Tineretului şi Sportului, doamna Gabriela Szabo, a onorat astăzi invitaţia pe care i-am lansat-o, de a veni în municipiul Baia Mare pentru a vedea starea în care se prezintă bazele sportive din subordinea ministerului pe care îl conduce. I-am prezentat proiectele de reabilitare şi modernizare pe care le avem şi am vizitat fiecare obiectiv în parte. Gabriela Szabo a promis să ne susţină în demersul de preluare a acestor baze sportive, care vor putea fi apoi reabilitate, modernizate şi redate sportivilor de performanţă, dar şi cetăţenilor.

Noi, băimărenii, avem bucuria de a o avea alături de noi pe doamna ministru Gabriela Szabo. Este o speranţă în ceea ce privește proiecte pe care le avem pentru sport, proiectele de investiții, bazele sportive. Este o dorință a noastră de foarte multă vreme și cred că abia acum ea va putea fi materializată având în domnia sa un om care înțelege sportul”.

La randul său în timpul vizitei ministrul Gabriela Szabo a declarat :

”De aceea sunt astăzi aici… Am văzut proiectul de dezvoltare al bazelor sportive de aici, din Baia Mare. Am promis că voi veni, sunt aici și sperăm să colaborăm de acum încolo, cu promisiunea că dăm aceste baze sportive autorităților, dar să se facă investiții serioase în ele și nu altceva”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.