Gala Premiilor, cel mai important eveniment cultural organizat de Uniunea Artiștilor Plastici din România, se va desfășura anul acesta la Timișoara – Capitală Culturală a Europei.

Evenimentul va avea loc pe data de 15 septembrie 2023, în Sala Barocă a Muzeului Național de Artă din Timișoara. Gala Premiilor UAPR este susținută de Ministerul Culturii și are parteneri instituții importante ale vieții culturale și educaționale din Timișoaraꓽ Muzeul Național de Artă, Direcția pentru Cultură și Patrimoniu Timișoara, Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest Timișoara, Filiala Timișoara a UAP din România.

Manifestarea va fi transmisă în direct de TVR Timișoara, vineri, 15 septembrie 2023 între orele 18ꓽ00 – 20ꓽ00, urmând a fi retransmisă de TVR Cultural în aceeași zi la ora 22ꓽ00 și duminică, 17 septembrie 2023, de la ora 15ꓽ00.

Cu acest prilej Uniunea Artiștilor Plastici din România va acorda și titlul  de „Prieten al Artelor” unor personalități și instituții care s-au remarcat în susținerea culturii naționale.

Organizatorii mulțumesc tuturor instituțiilor partenere, precum și generoșilor sponsori pentru implicarea lor în buna desfășurare a evenimentului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.