Găseşte-l pe cel care seamănă mai mult cu tine şi află în ce etapă a vieţii eşti

Creatorul acestui test este faimosul psiholog britanic Pip Wilson și l-a făcut special pentru a se asigura că orice copil de vârstă școlară este bine integrat în colectiv după primii trei ani de studiu, dar după o vreme s-a descoprit că este bun și pentru adulți, pe care îi ajută să înțeleagă în ce stadiu emoționl al vieții sunt, ce vor să aibă în continuare și care este rolul lor în societate.

Fiecre dintre acești oameni mici din copac ocupă un loc aparte și este într-o anume stare. Pentru a începe trebuie doar să-l alegi pe acela care seamănă mai mult cu tine apoi să-l alegi pe acela cu care ai vrea să semeni.

1. Dacă ai ales pozițiile 1, 3, 6 sau 7, înseamnă că ești o persoană care nu se teme de obstacole și ești foarte motivată.

2. Dacă ai ales 2, 11, 12 sau 19, înseamnă că ești o persoană sociabilă, care vrea întotdeauna să-și ajute prietenii.

3. Dacă ai ales 4, atunci ai o viață liniștită, de care ești mulțumită, dar vrei să obții succesul fără să ai prea multe obstacole.

4. Dacă alegerea ta a fost numărul 5, cu siguranță ești foarte obosită, ai prea puțină energie ca să faci orice în acest moment și motivația ta se apropie de 0.

5. Dacă ai ales numărul 9, ești fericită și iubești distracția.

6. Numerele 13 sau 21 înseamnă că ești blocată în conflicte și de aceea eviți relațiile interumane.

7. Numărul 8 arată că îți place să te pierzi în propriile gânduri, să meditezi  și să fii în lumea ta.

8. Dacă ai ales 10 sau 15, te adaptezi bine vieții și îi respecți pe cei din jur.

9. Numărul 14 arată că ești înstr-o pasă mai proastă și cazi într-un abis emoținal, trecând printr-o criză personală.

10. Numărul 20 este în general ales de persoanele cu stimă de sine ridicată, leaderi înăscuți, care vor și merită să fie ascultți.

11. Dacă ai ales numărul 16, te-ai cam săturat să tot susții mereu aceeași persoană, dar dacă numărul 17 te-a atras mai mult, atunci înseamnă că ești înconjurată de atenția celorlalți.

12. Dacă ai ales 18, ai foarte bine stabilite prioritățile, dar simți totuși că viața ta personală sau profesională ar putea fi mai bună. Cu toate acestea, ești împăcată cu situația, pentru că primești atenție de la cei din jur și știi cum să fii o prietenă bună pentru cei care merită. Preferi siguranța a ceea ce ai azi decât incertitudinea zilei de mâine.

Sursa: feminis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.