Găsește leopardul! Camuflajul perfect într-o fotografie surprinsă pe un deal

Un fotograf din India a reușit să surprindă o iluzie optică perfectă, după ce a pozat un leopard care se odihnea pe un deal, complet camuflat în peisajul stâncos.

Abhinav Garg, în vârstă de 34 de ani, habar n-avea că a reușit să prindă leopardul în fotografiile sale, la începutul lunii iunie, până a ajuns acasă și s-a uitat mai atent la ele, relatează theecpochtimes.com.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Localnicii i-au spus despre leopard în timp ce vizita dealurile Aravali din Jaipur, vestul statului Rajasthan, și și-a luat aparatul foto cu el în speranța că îl va găsi. A stat și a așteptat ore în șir ca leopardul să apară și s-a întors acasă fără poza sperată, credea el.

„Spre surprinderea mea totală, am găsit un leopard care se odihnea pe stâncă, dar pe care nu am reușit să-l văd pe viu și nici măcar în fotografiile pe care le-am făcut, dacă nu le-aș fi mărit”, a spus Abhinav Garg.

Ulterior a postat fotografia pe grupul de Facebook Sanctuary Nature Foundation, alături de mesajul: „Găsiți felina. Spuneți „da” dacă ați văzut-o”.

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.