Gata, acum e oficial! Carla’s Dreams, fără mască! Adevărul despre omul din spatele măștii

Solistul trupei Carla’s Dreams este unul dintre cei mai de succes artiști de la noi. Dar nimeni nu știe cum arată. Formația se bucură de un real succes, atât în România, cât și în Republica Moldova.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte de nerefuzat.Agentia Mara International Tour va propune un nou circuit: Portugalia- plecare cu avionul din Budapesta

Solistul, căruia mulți îi spun Sergiu, a ales să își ascundă identitatea în tot acest timp. Cu toate acestea, el știe exact când va renunța la mască. 

Solistul, dar și ceilalți membri ai trupei cântă pictați pe față, cu glugile pe cap și cu ochelari de soare, astfel încât să nu fie recunoscuți de nimeni. Au existat numeroase speculații privind identitatea lor, dar trupa nu a confirmat niciodată nimic. Solistul Carla’s Dreams se gândește să renunțe la mască atunci când va încheia proiectul muzical cunoscut sub numele de ”Carla’s Dreams”. 

Mai mult, el a afirmat că speră ca în mai puțin de șapte ani să nu mai cânte. „Serios, cum îți imaginezi să cânt peste șapte ani, machiat, cu glugă?”, a spus cântărețul. „De ce trebuie să te scurgi până la sfârșit? Ți-ai făcut damblaua, ai demonstrate ceva, ai ajuns undeva. Să mai faci ce? Bani să faci, să mori de popularitate?”, a completat el. „Mie muzica îmi place. Pot să produc pentru altcineva, e doar o chestier personal. Dar eu de ce nu pot să  stau un pic liniștit”, a încheiat artistul, conform unica.ro.

Motivul pentru care Carla’s Dreams nu își arată niciodată fața

Tânăra concurentă l-a întrebat pe Carla’s Dreams de ce nu își arată niciodată fața. Și, bineînțeles, răspunsul artistului a venit prompt. Carla’s Dreams, dar și ceilalți membri ai trupei cântă pictați pe față, cu glugile pe cap și cu ochelari de soare, astfel încât să nu fie recunoscuți de nimeni. Au existat numeroase speculații privind identitatea lor, dar trupa nu a confirmat niciodată nimic. Solistul Carla’s Dreams se gândește să renunțe la mască atunci când nu va mai avea nimic de transmis publicului. Acest lucru l-a dezvăluit artistul apropiaților săi.

”Masca e un preț pe care eu îl plătesc cu drag!”, a spus artistul. De altfel, de-a lungul timpului, Carla’s Dreams a mărturisit că masca îl ajută să fie mai deschis și e mai ușor să se exprime atunci când este pictat pe față.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.