Gata, s-a terminat BREXIT! LOVITURĂ pentru SUTE DE MII de ROMÂNI

Au fost tensiuni la cote maxime în Guvernul Marii Britanii, unde s-a discutat miercuri seară acordul pentru Brexit. Sute de mii de români au așteptat cu sufletul la gură decizia.

UPDATE! Premierul britanic Theresa May a anunţat, miercuri seară, că s-a ajuns la un acord asupra proiectului tehnic privind Brexit-ul, la finalul unui consiliu de miniștri. Şefa Cabinetului va susține proiectul joi, în Parlament

Premierul britanic, Theresa May a declarat miercuri că proiectul de acord al Brexit-ului se aliniază votului dat de britanici, în privința părăsirii Uniunii Europene, răspunzând astfel criticilor conservatorilor, care precizau că documentul ar conține o serie de concesii inacceptabile, informează Digi24.ro.

Guvernul britanic trebuie să aprobe acest acord, înainte ca la nivel european să se organizeze un summit excepțional în care să fie validat acordul.

Acesta urmează să fie ratificat, ulterior, de parlamentele britanic, naţionale şi european (PE), înainte de ieşirea Regatului Unit din Uniunea Europeană (UE) la 29 martie 2019.

Totodată, Theresa May și-a anulat întâlnirea pe care o avea miercuri cu președintele Klaus Iohannis, tocmai din cauza acestei reuniuni extraordinare.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.