Geanta cu…lacăt!

Accesorizate cu tot felul de brizbrizuri,care de care mai fanteziste: lanțuri, lacăte, catarame, carabine etc., gentile casual sunt foarte utile si haioase prin multimea de modele si culori existente pe piață.

Pe lângă genti mai există și rucsacuri,serviete,valize , geamantane sau genți pentru anumite aparate, unele dintre ele prevăzute cu sisteme de siguranță suplimentare.fermoare ori cifruri.

O astfel de geantă,securizată într-un mod mai neconvențional, mi-a fost dat să văd la o manifestare sportivă. Securizată chiar de către proprietar, cu un lacăt poziționat  strategic, între cele două fermoare cu care era prevăzută geanta aparatului foto.

L-am întrebat pe proprietar, cunoscutul jurnalist băimărean Dragomir Ignat,dacă adăugarea acelui lacăt  este o chestie de design sau doar de „nelcoșag”?

Mi-a răspuns,cu seriozitate, că a adăugat acel lacăt din necesitate, ca un element de siguranță în plus, după ce l-a prins pe un concetățean mai tuciuriu în momentul în care încerca să exploreze conținutul genții!

Așadar orice mijloc suplimentar,menit să zădărnicească activitatea hoților, este bine venit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.