Gelatina alimentară – Elimină durerile articulare, de spate, de picioare și de gât

În gelatină găsim aproximativ jumătate din cei 18 aminoacizi esențiali pentru sănătatea pielii, părului și unghiilor, pentru fortificarea sistemului imunitar și pentru menținerea greutății optime.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Gelatina se poate transforma într-un remediu extrem de eficient pentru problemele articulațiilor, durerilor de gât, de spate sau de picioare. Potrivit specialiștilor, rețeta de mai jos este foarte eficientă, un adevărat miracol pentru sănătate.

Ingrediente necesare: 150 g pudră de gelatina comestibilă (cantitate suficientă pentru 30 de zile) și un sfert de cană de apă rece.

Mod de preparare: se amestecă apa cu 5 grame de gelatină. Se lasă deoparte până dimineața următoare, la temperatura camerei.

A doua zi dimineața, după spălarea pe dinți, se consumă amestecul pe stomacul gol.

Gelatina este bogată în colagen și conține aminoacizi esențiali precum prolina și hidrosiprolinul, care au un impact pozitiv asupra recuperării țesutului conjunctiv.

În urma unor studii amănunțite, specialiștii au ajuns la concluzia că gelatina are capacitatea de a mări creșterea și domeniul de aplicare al țesutului conjunctiv, ceea ce este foarte important în cazul articulațiilor bolnave.

Gelatina are capacitatea de a elimina toxinele și de a încuraja dezvoltarea musculară. Are efect antiinflamator și contribuie la vindecarea mai rapidă a rănilor și la îmbunătățirea calității somnului. De asemenea, conține și o substanță numită lisină care ajută la o mai bună absorbție a calciului și favorizează dezvoltarea musculaturii.

Acest tratament cu gelatină reglează și digestia, elimină constipația și are ca efect și pierderea în greutate. Mai mult, menține și oasele și articulațiile sănătoase și grație efectului antiinflamator, ameliorează simptomele specifice artrozei (dureri, înțepenire).

Nu în ultimul rând, gelatina previne îmbătrânirea prematură și întărește părul, dinții și unghiile.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.