GERMANIA stă pe ghimpi. Anunţul ŞOCANT care i-a înspăimântat pe nemţi

merkelGermania se confruntă cu o amenințare teroristă concretă care ar putea rezulta în acte de violență ‘în orice moment’,a relatat joi cotidianul popular Bild, citând un raport confidențial al Ministerului de Interne, potrivit DPA.

„Germania este o țintă declarată și reală pentru violențe ale jihadiștilor”, amenințare care „se poate transforma în acte concrete de violență împotriva instituțiilor de stat și civile”, se arată în raportul citat de Bild.

Germania s-ar putea confrunta cu o serie de atacuri teroriste similare cu cele comise în noiembrie la Paris, comise pe parcursul mai multor zile și susținute prin folosirea de arme, bombe incendiare și alți explozibili.

Dezvăluirile nu au putut fi verificate independent de DPA.

Deși Bild nu precizează data la care a circulat raportul, menționează că acesta este de dinaintea atacului terorist de marți de la Istanbul în care au murit 10 cetățeni germani și care a fost atribuit grupării jihadiste Statul Islamic.

Ministrul german de justiție Heiko Maas a afirmat miercuri că amenințarea unor atacuri teroriste pe teritoriul Germaniei nu a sporit după atacul de la Istanbul, adăugând că nu există în prezent „nicio dovadă concretă privind posibile ținte”.

Din cele 850 de persoane care ar fi părăsit Germania pentru a jura credință organizației jihadiste Statul Islamic sau pentru a lupta alături de grupări extremiste, aproximativ o treime s-au întors, potrivit oficialilor serviciilor germane de securitate.

1 COMENTARIU

  1. Poate fi si o falsa problema acceptarea imigrantiilor in asta zona,ca peste un timp de stari de incordare,din actiuni teroriste ,sa fie declansate actiuni militare de amploare internationala,cum se practica de ceva vreme in lume .Problema Noii Ordini Mondiale,cautata,inventata,si diriguita de peste 25 de ani de mapamondul planetei,cu actiuni in diverse locuri ale globului,pentru implementarea acestei ordini,a dus de fapt la o reimpartire a sferelor de influenta si acaparare a surselor umane,materiale,din diferitele zone,cu schimbarea proprietarilor,si a celor ce beneficiaza,de folosirea lor,prin folosirea fortei armelor,a manipularilor maselor prin masmedia,etc,cu instalarea de conducatori marioneta,dupa interesul momentului,fiecarei parti,detinatoare de putere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.