GEST EXTREM: Un preot şi-a dat foc în faţa Catedralei Mântuirii Neamului, chiar în timpul slujbei de sfinţire VIDEO

GEST EXTREM: Un preot şi-a dat foc în faţa Catedralei Mântuirii Neamului, chiar în timpul slujbei de sfinţire VIDEO
Preotul George Ciulei şi-a stropit hainele cu benzină şi le-a dat foc, duminică, pe stradă, în fața Catedralei Mântuirii Neamului, chiar în timpul slujbei de sfințire. Preotul consideră că a fost caterisit în mod injust după ce ar fi fost victima unui accident de mașină.
„Referitor la informația conform căreia un preot și-ar fi dat foc, facem precizarea ca în incinta catedralei cât și în curtea acesteia nicio persoana nu a recurs la acest gest. Referitor la persoana autoincendiata, se pare ca a existat o solicitare, a fost vorba despre un bărbat care și-a scos geaca și a incendiat-o, însă evenimentul s-a petrecut în zona unui hotel din apropiere, nu în incinta catedralei. Persoana în cauza a fost condusa la secția de politie, unde s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale, persoana a refuzat transportul la spital”, transmite ISU.

Bărbatul, care a fost preot în judeţul Constanţa, a vrut să protesteze, astfel, faţă de caterisirea pe care o consideră injustă. Sancţiunea i-a fost aplicată după ce, în 2015, a fost implicat într-un accident rutier.

Echipajele pompierilor SMURD prezente la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului au acordat, până la această oră, îngrijiri medicale pentru 30 de persoane, dintre care pentru două a fost necesar să fie transportate la spital, informează reprezentanţi ISU Bucureşti-Ilfov.

„De la începutul misiunii şi până în prezent, echipajele pompierilor SMURD au acordat îngrijiri medicale la aproximativ 30 de persoane, dintre care două au fost transportate la spital”, precizează sursa citată. Citeste mai mult pe romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.