Gestul făcut de sora Mădălinei, victima din Jibou, pe rețelele de socializare. Ți se rupe sufletul!foto

Gestul făcut de sora Mădălinei, victima din Jibou, pe rețelele de socializare. Ți se rupe sufletul!foto

Au trecut 12 zile de la înmormântarea Mădălinei Părja, una din cele patru fete ce și-au pierdut viața în urma tragicului accident de tren din Jibou. În familia fetei, curg râuri de lacrimi, iar durerea pare de necontenit…

Adelina, sora Mădălinei Părja, victima din Jibou, se simte tristă și singură. Cele două fete erau nedespărțite, făceau totul împreună și chiar purtau hainele la fel. Erau surori și cele mai bune prietene. Vestea că sora ei nu mai este a devastat-o pe Adelina, care abia a fost ținută pe linia realității, la înmormântarea surorii sale.

La câteva zile de la înmormântare, Adelina, sora Mădălinei Părja, a făcut un gest extrem de emoționant. Fata a postat, pe contul său de Facebook, o fotografie de când ea și sora ei nu erau decât niște copii. Imaginea a emoționat o țară întreagă, iar internauții i-au transmis gânduri de încurajare și cuvinte frumoase.

Vă reamintim că un grav accident a avut loc în Jibou, acolo unde un autoturism în care se aflau cinci fete a fost izbit violent de un tren, la trecerea p calea ferată. În urma impactului, patru fete au murit pe loc, printre care și Mădălina Părja. Singura persoană care a supraviețuit a fost șoferița, Sanda Ungur.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.