Gestul incredibil al unui bărbat prins fără permis auto. Ce a putut să facă la vederea polițiștilor

Un șofer în vârstă de 47 de ani a fost prins fără permis de oamenii legii și s-a baricadat în mașină. Incidentul a avut loc pe raza localității Priseca, județul Dâmbovița.

Gestul incredibil al unui bărbat prins fără permis auto. Oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit pentru control, pe raza localității Priseca, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din municipiul București. În urma acestuia, polițiștii au observat că bărbatul nu avea permis, deoarece era anulat printr-o decizie a instanței, conform dambovitanews.ro.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

La solicitarea polițiștilor de a-i însoți la sediul Poliției pentru efectuarea unor verificari, șoferul a refuzat și s-a blocat in autoturism. Având în vedere refuzul bărbatului de a se conforma solicitărilor polițiștilor, politistii au procedat, conform prevederilor Legii nr. 218/2002 privind organizarea si funcționarea Poliției Romane, la scoaterea acestuia din autovehicul, prin spargerea geamului lateral, și conducerea la sediul Politiei, urmând sa fie dispuse măsurile legale în consecință.

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Gestul incredibil al unui bărbat prins fără permis auto. „Vă mai dăm la dispoziție 5 minute să vă conformați solicitărilor noastre, să ne dați documentele persoanale, să ne dați documentele autoturismului. În caz contrar, vom folosi forța”, l-au avertizat polițiștii.

Oferte de nerefuzat 2021

Poliţia Rutieră a reţinut peste 3.300 de permise auto în perioada 18-24 ianuarie

În urma acţiunilor din teren, au fost aplicate 37.874 de sancţiuni contravenţionale celor care au încălcat legislaţia. Dintre acestea, au fost aplicate 11.427 sancţiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2.326 pentru abaterile săvârşite de pietoni şi 1.273 pentru abaterile săvârşite de biciclişti, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Poliţia Rutieră a reţinut, în perioada 18-24 ianuarie, 3.300 de permise de conducere şi a aplicat peste 30.000 de sancţiuni contravenţionale în urma unei acţiuni pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

De asemenea, au fost date 332 de sancţiuni pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, 13 pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi 308 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au retras 851 de certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecţiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligaţii legale. În perioada menţionată au fost constatate 357 de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice: 180 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, 127 pentru conducere fără permis, 20 pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, 12 pentru consum de alte substanţe şi 18 pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.