Gheorghe Șimon, deputat PSD: PSD se opune ca angajații Poștei Române să fie pensionați!

Protestele angajaților Poștei Române și restructurarea companiei orchestrată catastrofal de către actualul director i-a determinat pe social-democrați să ia atitudine.

„Responsabil pentru nemulțumirile angajaților este actualul director general interimar al Poștei Române. A dispus concedieri, abuziv și arbitrar, a ignorat legea, a refuzat dialogul social, a sfidat salariații prin comportamentul său… pe scurt s-a comportat ca un vătaf pe moșie și acum culege roadele!”, a subliniat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Prim-ministrul a dispus Corpului de Control să investigheze toate aspectele semnalate de sindicate, iar până la finalizarea raportului au fost suspendate disponibilizările.

„Sunt în joc locurile de muncă a mii de oameni, mulți dintre ei în pragul pensionării. Nu este voina loc că un director numit politic nu știe să gestioneze o companie atât de mare. Ministrul de resort, Bodgan Ivan, de la PSD, se opune ca oamenii să fie dați afară!”, a mai adăugat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.