Gheorghe Vraja: „Am reuşit finalizarea Planului Urbanistic General al comunei Giuleşti”

gheorghe vraja, primar giulestiPrimarul comunei Giuleşti, Gheorghe Vraja are cu ce se mândri. După o muncă susţinută, derulată pe parcursul a doi ani de zile, s-a reuşit finalizarea Planului Urbanistic General (PUG) al comunei Giuleşti. „Comuna este mare, avem patru sate aparţinătoare, acesta este motivul pentru care lucrarea s-a întins din 2013 până în 2015. Important este însă faptul că am reuşit să mai finalizăm un proiect”, a explicat edilul Gheorghe Vraja.

Şi că tot se discută despre proiecte, primarul Vraja a menţionat faptul că au loc ultimele clarificări pe proiectul de achiziţii derulat pe Grupul de Acţiune Locală (GAL) Mara – Gutâi, grup în care Giuleştiul este partener alături de alte comune. „Am depus un proiect pe achiziţii de utilaje, respectiv un tractor, o remorcă, o freză de zăpadă, valoarea totală a acestora ridicându-se la aproximativ 42.000 de euro, fără TVA. Dosarul este înregistrat, acum au loc ultimele discuţii şi sperăm să intrăm în posesia utilajelor în acest an, fiind un proiect derulat pe fonduri alocate exerciţiului bugetar 2007 – 2013. Aşteptăm să demarăm lucrările la apă, fiindcă am terminat proiectul tehnic pentru reţeaua de distribuţie. Acum îl încărcăm pe Serviciul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) şi urmează să fie organizată licitaţia de lucrări”, a precizat primarul comunei Giuleşti, Gheorghe Vraja.

Edilul a arătat că, în această perioadă, caută finanţare şi pentru a construi o sală de sport şi un centru cultural, ambele obiective având proiectul tehnic pregătit. „Încerc să fac şi un drum agricol, deoarece în zonă avem foarte mult teren în partea de sus a comunei, iar pentru ca proiectul să fie fezabil, lucrăm în prezent la măsurătorile topo”, a explicat primarul Gheorghe Vraja.

Şi că tot suntem în Săptămâna Patimilor, la distanţă de nici trei zile de Învierea Domnului Isus Hristos, primarul comunei Giuleşti, Gheorghe Vraja doreşte să transmită tuturor locuitorilor din Giuleşti, întregii administraţii locale şi judeţene din Maramureş, prietenilor şi colaboratorilor din toate domeniile un Paşte Fericit şi Sărbători Luminate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.