Ghicitul în cafea pas cu pas. Învaţă să descifrezi simbolurile care apar în zaţ

Cunoaşterea viitorului a suscitat dintotdeauna interesul oamenilor. Cititul în zaţul de cafea este una dintre cele mai cunoscute tehnici la care cei care vor să-şi afle viitorul apelează.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Ghicitul în cafea este, totuşi, mai degrabă o metodă de relaxare şi de divertisment decât una de aflare a viitorului. De aceea nu merită să investeşti bani ca să beneficiezi de abilităţile, mai mult sau mai puţin autentice, ale vreunei vrăjitoare, prezicătoare, clarvăzătoare, ci poţi învăţa chiar tu să citeşti în cafea.

Odată ce cafeaua este gata, toarn-o în ceaşcă şi bea-o gândindu-te la ceea ce vrei să afli. Dacă nu ești băutor de cafea, dar vrei să afli ce-ţi rezervă viitorul, ia măcar o înghiţitură din ceaşca de cafea pentru a-ți impregna intenția și energia în licoare. Apoi, după ce ai terminat cafeaua din ceaşcă sau… ai aruncat-o, întoarce ceașca pe farfurie, roteşte-o de trei ori în sensul acelor de ceasornic și las-o să se usuce preţ de 4-5 minute. Semnele care rămân pe ceaşcă după ce o întorci cu gura în sus oferă indicii despre viitor.

Totuşi, reţine că este important să ai încredere în ce-ţi spune intuiţia atunci când începi să desluşeşti simbolurile de pe ceaşcă. De asemenea, nu uita că, deși există un fel de cod pe care îl facem pentru noi înșine prin potrivirea formelor cu anumite semnificații, există un liber arbitru.

Semnificaţia simbolurilor formate în zaţ

În primul rând, fii atent dacă ceașca s-a lipit de farfurie. Dacă da, este un semn care indicaă faptul că ești îndrăgostit sau că cineva are sentimente față de tine. Apoi, uită-te cu atenție la modul în care au fost distribuite reziduurile de zaț în jurul ceştii. Dacă există un spațiu larg deschis în ceașcă, acesta indică faptul că, în curând, vei avea parte de o călătorie lungă. Călătoria poate avea loc atât la propriu, cât şi la figurat, adică o călătorie prin care evoluezi spiritual.

Vei vedea, apoi, diferite tipuri de forme. Iată ce reprezintă acestea:

  • Animalele reprezintă oamenii;
  • Păsările sunt purtătoare de mesaje;
  • Dragonul reprezintă o persoană apropiată cu care ai relații dificile, dar te poate reprezenta și pe tine;
  • Berbecul înseamnă că ești devotat altora, dar simți că ești neglijat. Este semn al unei faze de rebeliune;
  • Cifrele pot reprezenta luni sau zile ale săptămânii. Cifrele au o interpretare dublă. Un anumit număr ar putea reprezenta o simplă perioadă de timp. De exemplu, un „2” în combinație cu o linie verticală care ajunge la marginea ceștii de cafea ar putea indica atingerea unui obiectiv în următoarele 2 săptămâni;
  • Literele sunt inițialele prenumelui sau numelui;
  • Liniile verticale de-a lungul pereților ceştii reprezintă aspirațiile. O dâră de cafea care se întinde până la marginea ceștii indică un viitor strălucit. Liniile incomplete semnifică incertitudine și faptul că un obiectiv pe ţi l-ai propus s-ar putea să nu fie atins;
  • Formele geometrice precum triunghiurile, dreptunghiurile, pătratele şi cercurile. Triunghiurile reprezintă schimbarea. Formele dreptunghiulare și pătratele reprezintă confort și liniște și prevestesc zile calme. Formele rotunde și cercurile indică succesul;
  • O grupare de puncte este semn că viitorul tău financiar va fi unul luminos.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.