Green Seiro – Instalatii fotovoltaice pentru case

Genereaza energie electrica ieftina, de la lumina soarelui
Sistemele (panourile) solare de energie electrica, de asemenea cunoscute si sub numele de celule fotovoltaice solare (PV), capteaza energia solara folosind celule fotovoltaice. Aceste celule nu au nevoie de lumina directa a soarelui pentru a functiona – ele pot genera electricitate si intr-o zi noroasa. Celulele transforma lumina solara in electricitate, si aceasta poate fi folosita pentru a utiliza(folosi) aparatele de uz casnic si iluminat.

Beneficiile energiei electrice solare
Reduce facturile la electricitate: lumina soarelui este gratuita, astfel incat odata ce ati platit pentru instalarea initiala costurile la energie electrica vor fi reduse.
Fiti platiti pentru energia electrica pe care o generati: tarifele guvernului care incurajeaza folosirea energiei regenerabile va plateste pentru energia electrica pe care o generati (produceti).
Vinde energie electrica inapoi la sistem (caroiaj,retea): daca sistemul dumneavoastra produce mai multa energie electrica decat aveti nevoie, sau cand nu se poate folosi, puteti vinde surplusul inapoi la sistem (caroiaj,retea).
Reduce amprenta de carbon: energia electrica solara este verde, energie regenerabila si nu emite nici dioxid de carbon nociv sau alti poluanti. Un sistem solar PV tipic pentru casa ar putea economisi peste o tona de dioxid de carbon pe an – asta inseamna mai mult de 30 de tone de peste durata sa de viata.

Cum functioneaza celulele fotovoltaice ?
Panourile solare sunt facute din straturi de material semiconductor de obicei silicon, cand lumina straluceste pe celula, creaza un camp electric de-alungul straturilor. Cu cat e lumina soarelui mai puternica cu atat se produce mai multa electricitate.Grupurile de celule sunt montate impreuna in panouri sau module ce pot fi montate pe acoperisul dumneavoastra.
Puterea unei celule este masurata in kilowati putere(kWp). Aceasta este rata la care genereaza energie la performante de varf in lumina directa a soarelui pe deplin in timpul verii. Celulele fotovoltaice vin intr-o varietate de forme si dimensiuni. Cele mai multe sisteme fotovoltaice sunt alcatuite din panouri care se potrivesc pe partea de sus a unui acoperis existent dar puteti potrivi de-asemenea tigla solara.

Un sistem facut din tigle solare costa in medie cam de doua ori mai mult decat echivalentul unui panou solar desi vei economisii banii pe care i-ai fi dat pe tiglele de acoperis(normale)sau pe tabla de acoperis. Placile de sisteme solare nu sunt la fel de eficiente ca si sistemele de panouri si sunt utilizate mai mult din motive estetice sau de planificare

 

 

 

Sc Green Seiro Srl

email: contact@greenseiro.ro

Tel : 004.0754.634.674

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.