Grupul Carrefour redeschide magazinul BILLA remodelat, in Baia Mare!

Noul Market Baia Mare str. George Cosbuc și-a întâmpinat clienții azi, începând cu ora 07:00

2 iunie 2017:Grupul Carrefour a redeschis azi magazinul BILLA remodelat, situat in Baia Mare. NoulMARKETBaia Mare str. George Cosbuc și-a întâmpinat azi clienții, oferindu-le acestora: sute de produse mai ieftine, peste 4.020 de produse noi. Astfel, grupul Carrefour numara in prezent 153de supermarketuri Market.

Noul Market Baia Mare str. George Cosbuc isi asteapta clientii cu produse proaspete, de la fructe și legume care anunță venirea primăverii sau carne fragedă la prețuri avantajoase, până la opaletă imbogățităde produse alimentareși nealimentare pentru întreaga familie!Peste 2.780 de produse alimentare noi si peste 1.230 de produse nealimentareau fost introduse in gama, cuprinzand atat articole permanente cat si articole sezoniere: electronice, electrocasnice mici, gradinarit, menaj si textile.

 Date cheie despre Market Baia Mare str. George Cosbuc:

  1. 1. Adresă: str. George Cosbuc, nr.18, 430245, Baia Mare, jud. Maramures
  2. Orar magazin:
  • Luni – Sâmbătă: 07:00-22:00
  • Duminică: 08:00-22:00
  1. Gama de produse: 9.923
  2. Suprafața magazinului: 1.303 m²
  3. Locuri de muncanoucreate : 39
  4. Locuri de parcare : 77
  5. Contact magazin:
  • : 0262217721

Acum, noul Market este mai confortabil, cu un acces mai usor si cu o vizibilitate mai mare asupra produselor. Magazinul propune clientilor produse proaspete, refrigerate, mic dejun, snacking, bacanie, bauturi, cosmetice, detergeti si produse pentru intretinerea casei. In plus, noul concept ofera clientilor posibilitatea de a cumpara articole textile, de menaj, de sezon si electronice si electrocasnice mici. Mai mult decat atat, cele mai atractive promotii ale saptamanii vor putea fi gasite chiar la intrarea in magazin, in „zona rosie”.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.