Guvernul Ponta are obligația continuării guvernării si onorarii angajamentelor asumate!!!

tataruLa 4 zile dupa intrarea in vigoare a doua măsuri vitale pentru economia românească si pentru români, si anume dublarea alocațiilor pentru copii si reducerea TVA la alimente de la 24% la 9%, ambele măsuri foarte populare, cu mare impact social, DNA a anunțat audierea în calitate de suspect a Premierului #Victor #Ponta in dosarul Sova.

Si pentru ca nimic nu e întâmplator, acest anunț are loc in ziua in care PNL depune noțiunea de cenzura împotriva guvernului Ponta, si la câteva zile dupa ce Președintele Iohannis a anunța ca îi este din ce in ce mai greu sa lucreze cu actualul guvern.

Inteleg ca cotele de incredere constant ridicate ale Premierului #Victor #Ponta si impotența Opoziției de a coagula suport parlamentar pentru motiunea de cenzura crează isterie si duc la măsuri extreme in ceea ce priveste lupta pentru putere, dar aceasta „întâmplare” nu are nimic in comun cu regulile jocului democratic, mai ales in condițiile in care atât Premierul cât si instituțiile  publice au arătat lipsa oricărei implicari sau legături a lui Victor Ponta cu acest caz.

Respectarea principiilor constiutionale si democratice sunt esentiale pentru societatea românească, mai ales la 25 de ani de la doborârea unei dictaturi de care asemenea „întâmplări” ne aduc aminte. Guvernul Ponta are obligația continuării guvernării si onorarii angajamentelor asumate precum si a mandatalui încredințat de catre  alegători in 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.