Haideți să oferim ”Un zâmbet într-o viață amară”!

teatruHaideți să oferim ”Un zâmbet într-o viață amară”!

Azi, Teatrul Dramatic din Baia Mare găzduiește concertul caritabil de Crăciun ”Un zâmbet într-o viață amară”. Acțiunea se află la ediția a-X-a a proiectului din sărbătorile de iarnă și este organizat de către Tineretul Maltez din România, sucursala Baia Mare, prin voluntarii aflați sub îndrumarea conducătorului de tineret Ghiță Breban în parteneriat cu Serviciul de Ajutor Maltez din România.
În acest proiect sunt implicate 20 de familii defavorizate socio-economic, iar scopul spectacolului este de a întinde o mână de ajutor beneficiarilor.
Pornind de la ideea că atunci ”când primești ceva ți se umple mâna, iar când oferi ceva ți se umple sufletul” inițiatorii evenimentului au pregătit sala de spectacol cu urne amplasate prin care se urmărește strângerea de fonduri, banii strânși urmând a fi direcționați pentru realizarea de pachete specifice acestei perioade a anului.
Concertul de colinde are loc în sala de spectacole a Teatrului Dramatic din Baia Mare, începând cu orele 18.00, iar intrarea este liberă. Printe numeroșii invitați surpriză se află și Năstăcuța Iuga, Corala ”Armonia”Baia Mare dar și Corul ”Prichindel”
Colindătorii așteaptă participanții într-un număr cât mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.