Halucinant! Suspiciuni de răpire în cazul unui tânăr borșean provenit dintr-o casă de copii și găzduit la Mănăstirea Prislop!

Halucinant! Suspiciuni de răpire în cazul unui tânăr borșean provenit dintr-o casă de copii și găzduit la Mănăstirea Prislop!

 Maramureșeanul Ioan Bârle a postat, pe pagina personală de Facebook un SOS halucinant. Mesajul de ajutor se adresează atât poliției, cât și celor care ar putea să aibă orice fel de date în legătură cu borșeanul Florin Hîș, dispărut în urmă cu mai bine de o lună de zile, în perioada Festivalului Castanelor, care a avut loc în municipiul reședință de județ.

”Tânărul Florin Hâș, în vârstă de 32 de ani, provenit de la Casa de Copii și găzduit la Mănăstirea Prislop a fost răpit de două persoane de naționalitate romă din Bozânta Mică, Maramureș, în perioada desfășurării Sărbătorii Castanelor din Baia Mare. S-a anunțat dispariția lui la poliție, dar până acum nu se știe nimic d
espre el. Dacă aveți orice informații vă rugăm să ne contactați, tânărul a mai fost ținut ostatic, torturat și pus la cerșit de aceleași persoane cunoscute poliției pentru activitatea lor.

Este posibil să îl țină ascuns la Pirită sau pe Craică”, reiese din mesajul halucinant postat de Ioan Bârle. Conform datelor existente în cartea de identitate a dispărutului, ar fi originar din localitatea Borșa, acesta fiind orașul său natal, însă, până la data răpirii, ar fi locuit în satul Prislop din comuna Boiu Mare, județul Maramureș. Dacă acuzațiile pe care le lansează Ioan Bârle sunt adevărate, răpitorii tânărului Florin Hîș ar trebui să răspundă în fața legii, în cel mai drastic mod.

Dacă cineva dintre dumneavoastră l-a văzut sau poate da orice relații despre persoana care se consideră a fi dispărută, este rugată să anunțe cel mai apropiat post de poliție sau să sune la 112.

Amalia Babici ManFB_IMG_1446446699767

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.