HCM Baia Mare – HCM Rm. Vâlcea,mâine de la ora 17.15

hcmRevenite în cursul acestei zile din Franța, acolo unde au obținut a patra victorie consecutivă în grupa 1 principală a EHF Champions League, handbalistele de la HCM vor juca mâine în compania HCM Râmnicu Vâlcea, partidă care deschide a 20-a etapă din Liga Națională. Un joc-antrenament pentru băimărence, dat fiind că vineri vor primi – în Liga Campionilor – vizita campioanei Germaniei.

HCM Baia Mare a învins în precedenta etapă de campionat echipa din Zalău la ea acasă, cu scorul de 36-26. Pentru HCM Râmnicu Vâlcea, a 19-a etapă a adus înfrângerea la scorul de 19-38 suferită pe propriul teren în favoarea CSM București. Cu 54 de puncte, băimărencele se mențin pe locul 2 în clasament, la trei puncte în urma campioanei. 24 de puncte a adunat gruparea din Râmnicu Vâlcea, cu care ocupă a noua poziție de ierarhie.

În jocul din tur, victoria a fost a vicecampioanelor României la scorul de 33-24. Ani Senocico a dat atunci 6 goluri băimărencelor, fiind principala marcatoare pentru Râmnicu Vâlcea, în cealaltă tabără Ardean Elisei, cu 7 goluri, fiind golghetera.

Meciul dintre HCM Baia Mare și HCM Râmnicu Vâlcea deschide mâine etapa 20 din Liga Națională. Partida va începe la 17.15 și va fi transmisă în direct de DigiSport. Vor arbitra Marina Agliceriu (Prahova) și Rodica Arbunea (Braila).

Va fi un meci disputat nu numai pentru a 19-a victorie din campionat, dar și un joc-antrenament pentru confruntarea de vineri, 19 februarie (ora 18.00), atunci când HCM Baia Mare va întâlni Thüringer HC în penultima etapă din grupa 1 principală a EHF Champions League.

sursa:hcmbaiamare.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.