HCM-Larvik 29-31….epilog….Succes HCM!!!

HCM-Larvik 29-31….epilog….
Ce-ar mai fi de spus după partida de-aseară?

Se pot spune multe,se pot face analize peste analize,se pot trage concluzii peste concluzii,se pot formula acuze sau aprecieri, dar un lucru este sigur:HCM-ul a fost învinsă de o echipă extrem de disciplinată tactic,o echipă pragmatică care n-a ezitat să speculeze si cea mai mică imperfecțiune din jocul echipei noastre, o echipă care,deși văduvită de absența a două dintre cele mai bune jucătoare-Alina Wojtas și Anja Edin-Hammerseng, de schimbările din lot a arătat,încă o dată, dacă mai era cazul, că handbalul trebuie jucat mai ales cu cap nu numai cu voința!A fost,dacă vreți, o adevărată lecție de handbal modern.
O lecție de atac,acolo unde Nora Mork,marcatoare a 9 goluri,după părerea mea cel mai bun inter dreapta din lume,a distribuit mingi extrem de utile extremelor, hărțuind în permanență apărarea noastră,combinat cu jocul de contraatac al extremelor Thea Mork(9 goluri) si Amanda Kurtovic(4 goluri) au făcut diferența.Iar în apărare Gro Hammerseng-Edin a fost împerială. Nu mai vorbesc despre migniona Sandra Toft,portărița care te demoralizează cu intervențiile sale uluitoare.

Despre jocul nostru …început promițător și entuziast de partidă și cam atât! Am notat nu mai puțin de 28 de atacuri ratate !!, 16 în prima repriză și 12 în cea de-a doua.De data aceasta poarta nu ne-a mai ținut,puține intervenții dar,așa cum îmi spunea după meci Munteanu Ionica , nu mai puțin adevărat este faptul că nici apărarea n-a funcționat, de multe ori existând spații largi de manevră și găuri care le-a permis oaspetelor să înscrie.N-o să analizez acum deciziile luate de banca tehnică însă trebuie remarcat că,față de alte dăți, situațiile din jocul nostru au fost slab gestionate.Sunt convins că cei din staff-ul tehnic,împreună cu jucătoarele, vor face o analiză eficientă a jocului si vor încerca să remedieze greșelile.

Si, să nu uităm că ne-a învins vicecampioana Europei și nu o echipă oarecare. Haideți să dăm credit în continuare acestei grupări sportive și să fim,în continuare, alături de echipa noastră!

Succes HCM în deplasarea de la Roman și în dificila confruntare din Champions League,de vinerea viitoare, cu Rostov Don!
În foto:gemenele Thea și Nora Mork iar în poartă Sandra Toft
 hcm
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.