HCM Minaur, locul șase la Sparkassen Cup!

HCM Minaur a pierdut ultimul meci de la Sparkassen Cup, scor 21-30, împotriva echipei germane Frisch Auf! Goppingen și termină astfel pe locul șase. La pauză, echipa din Goppingen a avut două goluri în avantaj, scor 11-13.

HCM Minaur a început bine jocul, marcând primele două goluri ale partidei, ambele fiind înscris de Albert Cristescu. Frisch Auf! Goppingen a revenit, iar la mijlocul primei reprize avea un avantaj de patru goluri, scor 3-7, avantaj înjumătățit până la fluierul de final al primei reprize, care s-a terminat 11-13 pentru germani.

minaur_goppingen_21

La începutul actului secund, Frisch Auf! Goppingen a profitat de o dublă superioritate și s-a distanțat la șapte goluri (scor 12-19 în minutul 37). Din acest moment, HCM Minaur nu a mai reușit să revină, lăsându-se învinsă la final cu o diferență de nouă goluri, scor 21-30.

minaur_goppingen_40

HCM Minaur a mai stabilit încă un amical înainte de startul noului sezon, campioana României urmând să întâlnească sâmbătă, 15 august pe nou-promovata HC Adrian Petrea în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”.

Primul meci oficial va fi miercuri, 19 august, când HCM Minaur va întâlni Energia Tg. Jiu în Super-Cupa României, meciul urmând a se desfășura în Sala Polivalentă din București.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.