HCM Minaur – CSM Ploiești, mâine, cu începere de la ora 19:30

minaurMâine, cu începere de la ora 19:30, HCM Minaur va evolua pentru prima dată în 2016 în fața propriilor suporteri, adversara echipei noastre fiind nou-promovata CSM Ploiești. În meciul tur, disputat la Ploiești, CSM-ul s-a impus în fața Minaurului cu 25-24. Partida de mâine va fi transmisă în direct de Digisport.

HCM Minaur abordează partida de mâine după ce în etapa precedentă a pierdut pe terenul Politehnicii Timișoara, scor 26-24, după un meci bun al echipei noastre, ținând cont că pe foaia de joc s-au aflat doar opt jucători. Oaspeții noștri de mâine au pierdut în deplasare la Potaissa Turda, scor 33-27. Albert Cristescu a fost inclus de site-ul handbalvolei.ro în echipa etapei precedente.

În clasamentul momentului, HCM Minaur ocupă locul nouă, având 26 de puncte în 18 jocuri, în timp ce CSM Ploiești se află pe locul 12, având 13 puncte acumulate tot în 18 partide.

Partida de mâine va fi arbitrată de cuplul Sas (Bihor) – Pintea (Cluj), iar observator din partea Federației Române de Handbal va fi domnul Năsturel din județul Caraș-Severin.

Accesul spectatorilor se va face pe bază de abonament sau bilet, prețul unui tichet de acces fiind de 10 lei. Biletele se vor pune în vânzare mâine, începând cu ora 14:00.

sursa:minaur.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.