Hoţ de bijuterii, arestat pentru 30 de zile

Judecătoria Baia Mare a emis mandat de arestare preventivă pe numele unui băimărean bănuit de comiterea unui furt calificat. Acesta împreună cu alte persoane a pătruns în locuinţa unui proprietar. În timpul cât păgubitul a lipsit de acasă i-au sustrase toate bijuteriile din aur. Furtul a fost reclamat la finalul lunii octombrie Prejudiciul reclamat de victimă era de 30.000 de lei.

În urma cercetărilor, poliţiştii băimăreni au găsit persoanele bănuite de comiterea furtului. De asemenea, reprezentanţii legii au recuperat o parte din bunurile sustrase. În urma unei percheziţii la locuinţa unui bărbat de 39 de ani care este suspect în acest caz, poliţiştii au găsit şi „instrumentele” folosite pentru furt.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Alte două persoane care au participat la furt au fost identificate de poliţişti. Aceştia au comunicat datele de identificare la punctele de trecere a frontierei, deoarece acestea se sustrag urmăririi penale.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor trei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.