Hoţ „îmbrăcat” în cerşetor prins de poliţiştii din Rozavlea            

Poliţiştii vă recomandă să manifestaţi reticenţă faţă de persoanele străine care vă abordează sub diferite pretexte şi să nu permiteţi accesul acestora în locuinţa dumneavoastră. De asemenea, sesizarea poliţiei de îndată ce suspectaţi comiterea vreunei infracţiuni, poate spori şansele de identificare a autorilor şi de recuperare a prejudiciului produs.

Ieri după-amiază, poliţiştii din Rozavlea au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că, pe raza localităţii s-a comis un furt din locuinţă. Partea vătămată, o femeie în vârstă de 70 de ani, le-a relatat poliţiştilor că în curtea locuinţei sale a intrat un tânăr care cerşea şi care, într-un moment de neatenţie, i-a sustras un portmoneu în care femeia avea suma de 190 de lei şi documente personale.

Poliţiştii au demarat cercetările şi, cu sprijinul colegilor din Şieu şi cei ai Secţiei 2 Bogdan Vodă, au identificat persoana bănuită la scurt timp de la comiterea faptei. Tânărul în vârstă de 19 ani, din Coroieni este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.