Hoț în serie, prins de polițiștii băimăreni. Unde se află acum făptașul?

Polițiștii băimăreni au reușit identificarea unei persoane bănuite de comiterea a trei fapte, respectiv tentativă la furt calificat și furt calificat.

În fapt, la data de 21 iunie, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 36 de ani din municipiu, despre faptul că, în aceeași zi, persoane necunoscute, ar fi pătruns în locuința sa, unde ar fi încercat să deschidă o cutie de valori. Din fericire, nu au fost sustrase bunuri, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru identificarea persoanelor bănuite.

Astfel, în urma activităților informativ-operative sia celor criminalistice efectuate, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind bărbatul de 29 de ani din Baia Mare. În continuare, ca rezultat al extinderii cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, bărbatul de 29 de ani a fost identificat ca fiind persoana bănuită de comiterea a altor două fapte de furt calificat comise la data de 01 și 21 iunie a.c. Acesta ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință de pe strada Mărășești din municipiu, și dintr-un autoturism, care era parcat pe Aleea Mărăști,  cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.