Hoț prins după ce a fost trădat de contul de Facebook

Un hoț de 26 de ani din Minnesota a fost prins de poliție, după ce a uitat să se delogheze de pe computerul casei unde comitea jaful, pe care intrase pentru a-și verifica contul de Facebook, relatează Daily Mail.

Autoritățile susțin că Nicholas Wig a spart o casă din South St. Paul la 19 iunie și a decis să utilizeze calculatorul proprietarului înainte de a fugi.

Întors acasă, proprietarul, James Wood, a constatat că hoțul îi sustrăsese bani, cărțile de credit și un ceas. Hoțul a uitat însă în casă o pereche de blugi, niște adidași Nike și o curea. Pe lângă aceste obiecte, hoțul a lăsat și un indiciu important în privința identității sale: el nu s-a delogat de pe contul de Facebook pe care îl accesase de pe computerul din locuință.

Proprietarul a folosit apoi contul de Facebook al hoțului pentru a posta un anunț în care preciza că acesta i-a spart casa și oferea chiar numărul de telefon al acestuia, dacă cineva l-ar fi putut ajuta cu informații.

Hoțul i-a răspuns chiar în aceași zi la mesaj. Cei doi au convenit să se întâlnească la casa proprietarului pentru ca acesta să îi returneze lucrurile lăsate în casă, însă atunci când a văzut hoțul apropiindu-se, proprietarul a alertat poliția. Hoțul, „probabil cel mai prost infractor din lume”, după cum l-a caracterizat victima, riscă acum până la 10 ani de închisoare și o amendă de 20.000 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.