Hotărâri care vizează clubul HCM Baia Mare, luate de Consiliul de administrație al FRH

SIGLA FRH MAREÎn cadrul sedinței Consiliului de administrație al Federației române de handbal, din 21.12. 2015, au fost luat și unele hotărâri care vizează clubul HCM Baia Mare .
-În legatura cu Apelul introdus de catre sportiva Barbara Arenhart împotriva Hotarârii Comisiei de Memorii nr. 152/25.11.’15 ( HCM Baia Mare), membrii CA au hotarât în unanimitate urmatoarele: Obliga HCM Baia Mare la plata catre sportiva a sumei de 15.000 euro, termen de plata 20.01.’16.
Obliga HCM Baia Mare sa achite sportivei suma de 1.000 lei, reprezentand Taxa de procedura.
Termen de plata 20.01.’16, neplata acesteia pana la termenul fixat atrage dupa sine ridicarea dreptului de a organiza jocuri oficiale pe teren propriu.
-Se aproba în unanimitate organizarea la Baia Mare a unei manifestari omagiale în memoria handbalistului Gheorghe Gruia, cu ocazia jocului Romania – Finlanda ( 10.01.’16).
-În legatura cu Oferta transmisa de catre HCM Baia Mare de organizare a Final Four ( masculin si feminin), membrii CA au hotarat ca pana la data de 20.01.’16 sa se prezinte acordul scris al Consiliului Local Baia Mare de sustinere a acestei oferte. -Se aproba cu 10 voturi pentru completarea art. 10 din ROAH referitor la posibilitatea predarii/preluarii unei echipe în afara perioadei de transfer.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.