Hoteluri recomandate in Antalya, Hurgada si Creta cu zbor din Baia Mare – Vara 2024

Hoteluri recomandate in Antalya, Hurgada si Creta cu zbor din Baia Mare. TURCIA – ANTALYA

Riolavitas Resort & Spa Hotel 5* de la 780 euro/persoana

Hotelul este situat la 75 km de aeroportul Antalya si la 3 km de centrul orasului Side. A fost construit in anul 2005, avand o suprafata totala de 2000 mp, ultima renovare fiind facuta in anul 2009 si este dispus pe 4 etaje.

NOTA: Pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcerea in tara

Pentru detalii click aici

PAPILLON ZEUGMA RELAXURY 5* de la 1260 euro/persoana

Hotelul Papillon Zeugma Relaxury a fost deschis în anul 2002, ultima renovare a avut loc în anul 2015.

Hotelul este situat la 35 km de aeroportul internațional Antalya, la 40 km de centrul orașului Antalya şi la 4 km de centrul statiunii Belek, pe o plaja privata de nisip cu o lungime de 150 m.

Suprafața totală este de 60.000 mp.

Hotelul are 356 de camere cu vedere la mare, la piscină și la grădină, dispuse intr-o clădire principală cu 8 etaje și 5 clădiri Luxury Pool Suite cu 1 etaj.

NOTA: Pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcerea in tara

Pentru detalii click aici

EGIPT-HURGADA

Palm Beach Resort 4 * de la 530 euro/persoana

Un hotel foarte frumos si popular, cu o atmosfera excelenta, este situat in partea de nord a orasului Hurghada. Se compune din cladirea principala si mai multe blocuri situate intr-o gradina bine intretinuta.

Hotelul ofera servicii la un nivel inalt de calitate si este un loc potrivit pentru familiile cu copii, precum si pentru cupluri.

NOTA: Pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcerea in tara

Pentru detalii click aici

Titanic Royal Resort de la 800 euro/persoana

Titanic Royal Resort este cel mai nou si, de asemenea, cel mai luxos dintre cele trei hoteluri Titanic, prin urmare potrivit nu numai pentru familii cu copii si cupluri, ci si pentru clientela pretentioasa. Imediat dupa deschidere, la inceputul sezonului estival 2019, hotelul a devenit unul dintre cele mai bine vandute hoteluri din oferta noastra.

NOTA: Pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcerea in tara

Pentru detalii click aici

 GRECIA – CRETA

MARILENA HOTEL 4* de la 633 euro/ persoana

Hotelul este situat in statiunea pitoreasca Ammoudara si este format din 3 cladiri. Cladirile hotelului sunt inconjurate de o gradina cu palmieri, care va invita direct la relaxare. Orasul Heraklion este la doar 5 kilometri. Datorita locatiei sale, recomandam acest hotel in special clientilor care doresc sa petreaca o vacanta placuta la mare, precum si familiilor cu copii.

NOTA: Pasaport valabil pentru minori

Act de identitate valabil pentru adulti

Pentru detalii click aici

BELLA BEACH 5*

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Anissaras, chiar pe malul mării. Cel mai apropiat aeroport este Heraklion (HER) și se află la aproximativ 25 de km.

NOTA: Pasaport valabil pentru minori

Act de identitate valabil pentru adulti

Pentru detalii click aici

 Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038 / 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro , pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/mara.tour.9  , https://www.instagram.com/marainternational/ sau pe website-ul nostru https://www.mara-tour.ro/Sunt un nou Bloc Text pregătit pentru conținutul tău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.