Hoți surprinși în flagrant de polițiști după ce un băimărean a anunțat spargerea la 112

politiaSpiritul civic manifestat de un băimărean a ajutat la prinderea în flagrant a doi bărbaţi în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un garaj. Cei doi sunt bănuiţi pentru comiterea a alte două furturi. În noaptea de 13/14 decembrie a.c., la ora 3.55,
o persoană a sesizat poliţia că doi tineri forţează uşa unui garaj situat în spatele unui bloc, de pe strada George Coşbuc. În urma sesizării au fost direcţionate la locul indicat mai multe echipaje de poliţie care i-a surprins în flagrant pe cei doi, un tânăr de 23 de ani din Sălsig şi un timişorean în vârstă de 36 de ani. În garaj, poliţiştii au găsit 658 pachete cu ţigări de contrabandă care au fost ridicate în vederea confiscării.

Din primele investigaţii efectuate de poliţişti a reieşit că tot în noaptea de 13/14 decembrie, tânărul din Sălsig a sustras dintr-un autoturism, parcat în spatele Pieţei Bilaşcu, 84 pachete cu ţigări netimbrate în România. De asemenea, s-a constatat că cei doi bănuiţi, în cursul lunii iulie a acestui an, au pătruns prin efracţie în acelaşi garaj de pe strada George Coşbuc de unde au sustras mai multe cartuşe cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar proprietara maşinii şi a garajului din care au fost sustrase ţigările este cercetată pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.