Hoții băimăreni și-au găsit nașul. Cinci furturi clarificate ieri de poliţiştii de investigaţii criminale!!!

hoti-minoriCercetările şi măsurile întreprinse de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dus la identificarea a patru bănuiţi de comiterea de furturi pe raza municipiului Baia Mare. Trei dintre ei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore.

Un băimărean de 18 ani, în perioada 21 – 25 mai a.c., a comis patru furturi de poşete şi portmonee. Faptele au fost comise în dauna unor femei ce se deplasau pe străzile Olteniei, Ion Luca Caragiale, George Coşbuc şi în zona Pieţei Albina din municipiul reşedinţă de judeţ.

Prejudiciul total cauzat este de 1450 de lei. Poliţiştii au reuşit recuperarea parţială a prejudiciului şi restituirea acestuia părţilor vătămare. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

La data de 03 iunie a.c., trei băimăreni, în vârstă de 17, 23 şi 24 de ani, primii doi recidivişti, au pătruns prin efracţie într-o anexă din curtea unei locuinţe situată pe strada Gorunului din municipiul Baia Mare şi au sustras un motoferăstrău în valoare de 450 de lei.

Bunul furat a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Bănuiţii au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.