Hoţii de lemne opriţi de poliţiştii din Borşa şi Vişeu de Sus. Iată unde s-au făcut controale!

lemneLa finalul săptămânii trecute, poliţiştii maramureşeni au efectuat controale pentru depistarea transporturilor ilicite de material lemnos şi combaterea delictelor silvice. În urma acţiunii desfăşurate, poliţiştii au confiscat 30 mc lemn şi au aplicat amenzi în valoare de 8 000 de lei.

Poliţiştii din Borşa au oprit pentru control mai multe autovehicule care transportau material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că doi bărbaţi, în vârstă de 27 şi 48 de ani, transportau ilegal peste 14 mc de lemn de esenţă răşinoase respectiv peste 11 mc de lemn de esenţă foioase.

În ambele cazuri, lemnul a fost confiscat şi predat ocolului Silvic Alpina Borşa iar cei doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, fiecare cu amendă de 3 000 de lei.

Şi poliţiştii din Vişeu de Sus au identificat pe strada Dragoş Vodă din localitate, un bărbat din Leordina, care transporta cu o autoutilitară material lemnos. Deoarece şoferul nu a putut prezenta avizul de însoţire sau alte documente echivalente, poliţiştii au confiscat cei 4.5 mc lemn, de esenţă foioasă, şi au aplicat o amendă în valoare de 2 000 de lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.