Huawei pregăteşte un eveniment pentru 6 aprilie în România

Huawei_9-perspectivaMai sunt doar 10 zile până la evenimentul Huawei din data de 6 aprilie. Pentru a fi la curent cu tot ce pregăteşte producătorul de dispozitive mobile chinez, urmăreşte toate materialele cu #OO de pe reţelele sociale.

Dacă vrei să vezi lumea dintr-o 9 perspectivă, începând cu aprilie, Huawei face acest lucru posibil, iar mai multe detalii poţi afla de aici. Aşa cum ne sugerează cifra 9, s-ar părea că vom asista la lansarea flagship-ului smartphone Huawei P9.

Încă de acum o săptămănă, mai multe publicaţii online de tehnologie au anunţat că Huawei organizează un eveniment de lansare la Londra, în data de 6 aprilie. De atunci, am putut vedea chiar unul dintre preşedinţii companiei utilizând ceea ce pare a fi smartphone-ul Huawei P9.

#OO este posibil să facă referire la camera duală pe care o vom vedea pe dispozitivul high-end pe care Huawei îl va lansa pentru utilizatorii săi. Cel de-al 3-lea producător de dispozitive mobile din lume, după Samsung şi Apple, se zvoneşte că, va lansa Huawei P9 în 3 variante: P9, P9 Max şi P9 Lite, iar mai multe detalii despre acestea puteţi afla de aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.