I-a furat borseta în timp ce punea cumpărăturile în portbagaj

tu acumIeri, la ora 22.00, poliţia a fost sesizată de un băimărean că a fost victima unui furt. El a declarat că, în timp ce se afla în parcarea unui magazin de pe strada Vasile Alecsandri şi punea cumpărăturile în portbagajul maşinii, persoane necunoscute au profitat de neatenţia sa şi i-au furat de pe căruciorul de cumpărături o borsetă în care avea documente personale, 1900 lei, cheia autoturismului şi telecomanda de la poarta de acces în curtea locuinţei. Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare şi investigare în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

În perioada mai – septembrie 2014, poliţiştii maramureşeni desfăşoară activităţi preventiv – informative în cadrul Campaniei naţionale „INFRACTORII TE POT CUNOAŞTE MAI BINE DECÂT CREZI”, care are ca scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor şi tâlhăriilor.

          În acest context şi având în vedere furtul prezentat anterior, poliţiştii maramureşeni recomandă cetăţenilor să ţină cont de următoarele sfaturi preventive:

 

–       în parcările supermarket-urilor nu neglijaţi bunurile personale (poşete, borsete, portmonee) atunci când aranjaţi cumpărăturile în portbagajul autoturismului, întrucât hoţii profită de momentele de neatenţie şi vi le sustrag.

–         nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii, bunuri de valoare (sisteme GPS, genţi, borsete, aparatură electronică) chiar dacă lipsiţi pentru scurt timp.

–         în staţiile de alimentare cu carburanţi pe timpul achitării combustibilului acţionaţi sistemul de închidere a uşilor.

–         pe timpul deplasării cu autoturismul acţionaţi sistemul de închidere a uşilor pentru a evita să rămâneţi la semafor fără geantă, poşetă sau alte obiecte din maşină.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.