I.S.U. Maramureș a efectuat 39 de acțiuni în perioada 18 – 25 octombrie

I.S.U. Maramureș a efectuat 39 de acțiuni în perioada 18 – 25 octombrie

În perioada 18 – 25 octombrie,  personalul subunităților I.S.U. Maramureș a efectuat 39 de acțiuni, din care 23 de intervenții, 13 recunoașteri, iar în 3 situații nu a mai fost nevoie de intervenție.

Din totalul intervențiilor, 9 au fost la localizarea și lichidarea incendiilor, 11– la alte situații de urgență, 2– la alte intervenții și 1– pentru asistența persoanelor. Dintre incendii, 4 au izbucnit în gospodăriile populației. În ce privește cauzele, 2 incendii s-au declanșat din cauza coșurilor de fum necurățate sau defecte, 1– din cauza instalațiilor electrice defecte și 1- din cauza mijloacelor de încălzire improvizate.

În perioada analizată, specialiștii Inspecției de prevenire au efectuat 18 controale în unitățile de învățământ și 1 control la o localitate. În aceeași perioadă, personalul Inspecției de prevenire a participat la 3 acțiuni comune, cu reprezentanți ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş, Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, respectiv ai Instituției Prefectului, pe linia respectării prevederilor Legii 55/2020, privind combaterea efectelor pandemiei de Covid- 19.

În urma neregulilor constatate pe parcursul controalelor, specialiștii Inspecției de prevenire au aplicat 141 de sancțiuni, din care 139- avertismente și 2 amenzi, în cuantum de 5000 de lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.