Iadul s-a mutat pentru câteva secunde pe șosea. Un copil de 3 ani și tatăl lui, morți după ce au fost loviți în timp ce fugeau din mașina în flăcări

Iadul s-a mutat pentru câteva secunde pe șosea. Un copil de 3 ani și tatăl lui, morți după ce au fost loviți în timp ce fugeau din mașina în flăcări

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Iadul s-a mutat pentru câteva secunde pe o șosea din Arad. Acolo, un copil nevinovat de numai 3 ani a murit împreună cu tatăl său într-un accident înfiorător.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Erau înghesuiți alături de alte 5 persoane într-o mașină condusă de un individ fără carnet. Autoturimul a luat foc, după ce a izbit un parapet.

Oamenii apucaseră să iasă din vehicul, însă s-au transformat în victime sigure. Șoferul unei mașini care venea din spate nu i-a văzut din vreme și a intrat în plin.

Trei adulți și patru copii au fost înghesuiți în autoturismul care arde. Apucaseră să coboare după ce au observat că iese fum de sub capotă, însă au fost urmăriți de ghinion.

Mașina lor a fost izbită de un vehicul venit din spate. Copilul de 3 ani și tatăl lui au fost găsiți fără viață la 20 de metri distanță.

Au ajuns și pompierii. Dincolo e copilul care e mort”.

Cel care conducea mașina înghițită de foc nu are carnet – spune Poliția. Posibil din cauza lipsei de expriență s-a speriat atunci când a văzut fumul care iese de la motor și a lovit mai întâi parapetul care separa sensurile de mers de pe autostradă.

După 100 de metri, toți cei din vehicul, 7 la număr au coborât în plină noapte, în mijlocul șoselei.

Șoferul fără permis, acuzat de 3 infracțiuni

Șoferul care venea din spate nu i-ar fi observat din timp. Apoi au izbucnit flacările.

Nu a mai putut să-i evite și i-a agățat. Persoanele care erau rănite alergau dinspre mașină încoa, băiatul ăla mic era decedat pe partea dreaptă acolo”.

Cinci victime au fost duse la spitalul din Arad cu ambulanțele.
Fratele pruncului care a murit a fost operat. Ceilalți doi copii din mașină – un băiat de 8 ani și o fată de 14 ani – au răni la abdomen și oasele rupte.

În vehicul era și o tânără de 20 de ani, aflată acum la terapie intensivă. Cel care a condus fără permis are leziuni ușoare.

Florina Ionescu, manager Spitalul Județean Arad: “Se află pe secția ortopedie cu fractură de gambă și urmează să fie o operat. O altă tânără de 20 de ani se află pe ATI cu fractură de bazin și coaste, iar cei trei copii în acest moment sunt staționari”.

Actele mașinii care a ars nu au fost găsite. Deocamdată nu se știe cine era proprietarul și dacă era furată. Pe tânărul de la volan îl așteaptă o sentință grea. Trebuie să răspundă pentru cel puțin trei infracțiuni.

Adina Aconstantinesei, Poliția Arad: “Ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis de conducere”.

Celalalt șofer a fost testat cu aparatul care măsoară alcoolemia și nu era băut. Deși bucăți din vehiculul lui s-au împrăștiat pe carosabil, nu a avut nevoie de ajutorul medicilor.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.