Iarna Băimăreană 2015: Află ce spectacole și concerte au loc de sărbătorile de iarnă în Baia Mare

Iarna Băimăreană debutează în acest an pe data de 5 decembrie, la ora 16.00, în Centrul Vechi, cu un Concert de colinde tradiționale și cântece de iarnă. Vor urca pe scenă Cristian Pomohaci, Grupul Iza, grupuri de copii de la Palatul Copiilor din Baia Mare, Ansamblul Cosăul din Sârbi – Budești, Ansamblul Coconii Călineștiului, Grupul de colindători al Școlii Populare de Arte Liviu Borlan și Grupul Vocal Ascor din Baia Mare. În deschidere: Fanfara Municipală. Tot în 5 decembrie, de la ora 19.00, în Centrul Vechi, alături de Moș Nicolae și copii, aprindem luminile pe Bradul Băimărenilor și inaugurăm iluminatul ornamental de sărbători.

Vineri, 18 decembrie de la ora 18.00 în Centrul Vechi are loc un concert de colinde susținut de Ștefan Hrușcă. În deschidere: Grupul de copii Am fost ș-om fi din Ieud.

Sâmbătă, 19 decembrie de la ora 19.00, la Biserica romano – catolică Sfânta Treime din Baia Mare are loc un concert extraordinar de Crăciun susținut Opera Group Project și soliștii: soprana Diana Țugui, baritonul Florin Estefan și dirijorul Vlad Agachi.

Joi, 31 decembrie, de la ora 24.00 în Centrul Vechi, băimărenii sunt așteptați să treacă împreună în Noul An, să ciocnească un pahar de șampanie și să urmărească spectacolul de artificii.

Vineri, 1 ianuarie 2016, de la ora 17.00, la Catedrala greco – catolică Sfânta Cruce din Baia Mare, situată în parcul de la RFN, are loc Concertul de Anul Nou susținut de Orchestra Sinfonia și de soliștii: sopranele Irina Baianț și Tina Munteanu, tenorul Liviu Indricău, baritonul Iordache Basalic și dirijorul Florin Totan.

Fanfara Municipală va susține concerte de colinde: sâmbătă, 12 decembrie 2015 de la ora 18.00 în Piața Revoluției; duminică, 13 decembrie 2015 de la ora 18.00 în Centrul Vechi; sâmbătă, 19 demcebrie 2015 de la ora 18.00 în Centrul Vechi și duminică, 20 decembrie 2015 de la ora 18.00 în Piața Revoluției.

Evenimentele sunt organizate de Municipiul Baia Mare cu sprijinul sponsorilor și partenerilor: Electro Sistem, Universal Alloy Corporation Europe, Italsofa, AMI SA, Luxten, Intracom, Cora, Gold Plaza, Indeco soft, ARL Cluj, Serviciul de Ajutor Maltez și Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.