IATA SEMNELE că sufletul tău s-a reîncărnat de mai multe ori!

sufletReincarnarea este un proces al evolutiei, al maturitatii, care reflecta varsta energiei pe o are ceea ce numim noi suflet. Se spune ca multe dintre caracteristicile noastre spersonale sunt rezultatul experientelor si abilitatilor pe care le aducem cu noi dintr-o alta viata. Cu cat am avut mai multe reincarnari, cu atat spiritul nostru este mai evoluat, cu atat avem mai multe daruri.

Iata cateva semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori:

1.Vise care se repeta

Visele sunt o relectare a subconstientului, iar visele care se repeta pot semnifica o trauma, o teama, ceva ce a ramas neterminat intr-o viata anterioara.

2.Amintiri dezordonate

Cu totii ne aducem aminte de lucruri petrecute in copilarie, insa unele par a nu fi intr-o succesiune logica. Acestea pot fi semnul ca ele vin din alte vieti.

3.Intuitie puternica

Intuitia este abilitatea de a echilibra constientul si subconstientul, astfel incat sa ajungi la sursa de intelepciune interioara si colectiva.

4.Déjà vu

Experienta déjà vu-ului o are multa lume. Este un sentiment bizar ca ai mai trait asa ceva sau ca ai mai trecut printr-un loc. Sentimentul de deja-vu apare ca urmare a unei senzatii spontane: miros, sunet, gust, imagine. Acesta poate fi reflectarea unei experiente dintr-o viata anterioara, insa mai sunt persoane care considera deja-vu-ul drept un dezechilibru neurologic, in timp ce altii il considera posibila reflectare a unui univers paralel.

 5. Empatie

Persoanele empatice absorb emotiile si chiar durerile fizice ale celor din jurul lor. Unii spun despre empatie ca este o o forma psihologica de a evita problemele proprii, dand vina pe altii pentru trairile lor. Altii o considera o forma a evolutiei spirituale, semn ca sufletul s-a reincarnat de mai multe ori.
6.Premonitiile

Premonitiile sunt abilitatea de a obtine informatii din viitor. Acestea pot aparea ca viziuni sau senzatii fizice, dar si in vis. Acest lucru presupune o maturitate a energiei sufletului, deci indica faptul ca sufletul a fost reincarnat de mai multe ori.

7.Te simti mai batran decat esti

Despre unii oameni de spune ca au “inima tanara” si indiferent de varsta pe care o au, ei se comporta la fel. Altii, insa, se nasc “batrani”, sunt intelepti, chiar daca sunt tineri. Acest lucru se traduce printr-o evolutie a sufletului care de la cel de “copil” a trecut la stadiul de “suflet constient”.

8.Afinitate pentru anumite epoci sau culturi

Daca ai o afinitate pentru anumite epoci sau culturi poate fi vorba de o “reminiscenta” a experientelor traite in perioada respectiva, pe care sufletul tau le recunoaste.

9.Frici sau fobii inexplicabile

Amintirile inconstiente dintr-o alta viata ne pot face sa avem anumite frici sau fobii pe care nu le putem explica in viata de acum. Acestea pot fi explicate prin traume suferite in vietile trecute.

10.Simti ca Pamantul nu este casa ta

Cu totii ne cautam “Casa”, iar aceasta poate fi propriul “eu”, “divintitatea”. Sufletele care s-au reincarnate de multe ori vor sa inchida “cercul”. Pamantul nu mai este casa lor si vor sa se intoarca acasa.

Sursa: expandedconsciousness.com

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.