Idei de activități distractive cu cei mici de 1 iunie

1 Iunie este ziua în care toți copiii trebuie să se distreze, să primească o mulțime de cadouri, să se bucure de o înghețată delicioasă și să fie răsfățați de părinții lor. De altfel, Ziua Internațională a Copilului vine și cu o serie de bucurii pentru noi, cei care am trecut de ceva timp de această etapă a vieții. E ziua în care ne amintim de cele mai frumoase momente ale copilăriei și retrăim fiecare clipă alături de prichindeii noștri. În plus, 1 Iunie este zi liberă pentru toți românii, ceea ce înseamnă că poți profita la maxim de timpul petrecut în familie. Ai nevoie de câteva sugestii? Ți-am pregătit o listă cu principalele activități pe care le poți face cu cel mic.

Vacanță prelungită de 1 Iunie

În 2023 sărbătoarea pică într-o zi de joi, dar statul a decis să se facă punte pentru ziua de vineri, 2 Iunie. Cum pe 4 și 5 Iunie sunt sărbătorite Rusaliile, poți merge cu cel mic într-o vacanță de câteva zile. Trebuie să iei în calcul că doar angajații de la stat vor beneficia de această punte, dar tu poți obține o zi de concediu de odihnă. Mai mult, dacă de data aceasta nu ai planificat o vacanța, te poți gândi la un concediu pentru anul viitor. Vezi calendarul zilelor libere din 2024 și pregătește-i celui mic o surpriză. Uite și o mică sugestie: mergi cu prichindelul în Brașov. După o plimbare pe lângă zidurile ce apără orașul, puteți face o scurtă oprire la parcul cu avioane – un loc de joacă, unic în țara noastră. Dacă vremea e frumoasă, atunci nu trebuie să ratați o porție de distracție în Parcul Aventura. Ziua se poate încheia cu o plimbare cu telecabina. Prichindelul tău va fi fascinat!

Distracție la Aquaprak

Așa cum spuneam, 1 Iunie ziua copilului este declarată zi nelucrătoare, ceea ce înseamnă că ai tot timpul din lume pentru a merge cu cel mic la Aquapark. Piticii iubesc să se bălăcească și sunt entuziasmați de toate toboganele și piscinele cu valuri pe care le au la dispoziție într-o astfel de locație. Dacă nu găsești un parc acvatic în apropierea orașului tău, ai putea căuta un hotel cu piscină, cât mai aproape de casă. În plus, dacă vremea e frumoasă, poți pune o piscină gonflabilă în curte și să inviți câțiva prieteni pe la voi.

Picnic în familie

Un picnic cu toată familia este o altă variantă de a petrece Ziua Copilului. Alege un loc drăguț din apropierea casei, pune în bagaj gustările preferate ale celor mici și nu uita de jocurile de societate și de celelalte jucării adorate de ei. Un meci de tenis în familie sună chiar bine după o masa copioasă.

Excursie la Zoo

În general, în fiecare oraș există un parc special amenajat pentru animale de toate felurile. Dacă nu există o grădină zoologică în apropierea casei, atunci poți profita de ocazie și să organizezi o excursie într-un oraș apropiat. Câteva ore petrecute la Zoo înseamnă relaxare și distracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Cu familia la circ

Un spectacol de circ este o altă alegere potrivită pentru a sărbători Ziua Copilului. Cei mici sunt impresionați de acrobații, de animale și, de cele mai multe ori, stau cu gura căscată pe tot parcursul showului. Vezi dacă există un spectacol programat la voi în oraș pentru această perioadă. În caz contrar, ai putea opta pentru o mică excursie în cel mai apropiat oraș, acolo unde poate se organizează un spectacol de circ de 1 Iunie.

Chef bucătar la tine acasă

Nicio zi fără desert și nicio aniversare fără tort. Puneți-vă șorțurile, scoate-ți ingredientele din frigider și pregătiți cel mai delicios tort din lume. Cei mici sunt încântați să își ofere ajutorul în bucătărie, mai ales atunci când recompensa este una dulce.

Așadar, Ziua Copilului trebuie sărbătorită așa cum se cuvine: cu multă distracție, o doză mare de iubire, hohote de râs și, nu în ultimul rând, o porție delicioasă de tort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.