Identificaţi de poliţişti şi cercetaţi pentru furt

Ieri, 09 mai, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat un tânăr din municipiu, bănuit de comiterea a două furturi din auto. Din cercetările efectuate s-a stabilit că sâmbătă, 06 mai a.c., băimăreanul ar fi spart portierele a două autoturisme ce erau parcate pe străzile 09 Mai şi Hortenziei din Baia Mare şi ar fi sustras două genţi şi o borsetă. Valoarea prejudiciului reclamat a fost de aproximativ 1200 de lei.

O parte din prejudiciu a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate. Băimăreanul, în vârstă de 15 ani, este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Şi la Sighet poliţiştii de investigaţii criminale au identificat doi tineri de 16 şi 25 de ani din municipiu, bănuiţi că în cursul lunii martie a.c. au sustras un rotopercutor şi o roată de rezervă dintr-un autoturism, cauzând un prejudiciu de 1500 de lei. De asemenea, în urma extinderii cercetărilor poliţiştii au constatat că cei doi tineri sunt bănuiţi de o tentativă de furt din auto iar sigheteanul de 25 de ani ar fi comis şi două furturi din societăţi comerciale situate pe raza municipiului.

O parte din prejudiciu a fost recuperat şi restituit. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi sigheteni.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.