Ieri, pompierii au intervenit la incendiul de la Plimob Sighetu Marmației și la o casă ce s-a aprins în Șișești

autospeciala-pompieri-frontIeri, pompierii au intervenit la incendiul de la Plimob Sighetu Marmației și la o casă ce s-a aprins în Șișești

Pompierii militari maramureșeni au intervenit, ieri 18 noiembrie, pentru lichidarea a două incendii. Primul a avut loc în localitatea Sighetu Marmației, în incinta unei societăți comerciale, la un ciclon de rumeguș. La locul intervenției s-au deplasat pompierii sigheteni cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă. De asemenea, pentru lichidarea incendiului au acționat și pompierii civili din cadrul societății. Flăcările au distrus pereții stației de filtrare, suporți de saci filtranți și panouri de protecție. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza scânteilor mecanice produse de instalația de exhaustare.
Al doilea incendiu a avut loc în localitatea Șișești, la podul unei case. La locul intervenției s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri ”Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare cu două autospeciale și un echipaj S.M.U.R.D. Incendiul a distrus circa 150 de metri pătrați din acoperișul de lemn al casei, circa un metru cub de lemn de foc și aproximativ 500 kg de fân. De asemenea, s-au mai degradat 20 de metri pătrați de zugrăveală, instalație electrică, un aragaz și o ladă frigorifică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.