Cifrele afișate ne dau fiori reci în Maramureș. Sute de infectări cu Covid-19 în județ. Crește și numărul persoanelor decedate

Cifrele afișate ne dau fiori reci în Maramureș. Sute de infectări cu Covid-19 în județ. Crește și numărul persoanelor decedate

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

 La nivelul județului Maramureș situația epidemiologică se prezintă, conform datelor existente la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, astfel:

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

 4402 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
 218 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
 1627 pacienți vindecați;
 254 pacienți internați în spital;
 19 pacienți internați la ATI, din care 10 pacienți intubați;
 1049 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
 1664 persoane carantinate;
 27492 teste efectuate până în prezent;
 117 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
 182 persoane decedate de la începutul pandemiei;
 Menționăm că toate aceste date sunt în dinamică și pot interveni modificări.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 76 de misiuni. Cele 92 de efective au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice la respectarea măsurii de carantinare de către persoanele aflate în locațiile declarate. În executarea misiunilor au fost utilizate 32 mijloace de mobilitate.

La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit trei sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate. Pe perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate 19 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, dar și trei persoane care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu sau în locația declarată. S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 50 de agenți economici.

Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 5000 lei. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!

Deces nr. 181 Maramures, persoana feminina 60-69 de ani, a prezentat comorbiditati.

Deces nr.182 Maramures, persoana masculina, categoria de varsta 40-49 de ani, a prezentat comorbiditati.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.