Ilegalităţilor în domeniul silvic sanctionate de poliţişti

lemnePoliţiştii din Târgu Lăpuş împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Târgu Lăpuş şi jandarmi din cadrul I.J.J. Maramureş au acţionat ieri, între orele 09.00 – 14.00, pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul silvic. Şi poliţiştii din Vişeu au desfăşurat ieri acţiuni pentru protejarea fondului forestier.

Astfel, la Târgu Lăpuş au fost verificate autovehiculele care transportau material lemnos şi au fost constatate nouă contravenţii care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 4000 de lei.
De asemenea, poliţiştii au prins în flagrant trei persoane care tăiau mai mulţi arbori de esenţă fag, nemarcaţi, din locul numit Valea Pietrilor de pe raza localităţii Răzoare. Aceştia sunt cercetaţi acum sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Pentru aceleaşi infracţiuni sunt cercetate şi două persoane din Vişeu de Sus, bănuite că au tăiat şi sustras mai mulţi arbori de esenţă răşinoasă de pe un teren situat în zona „Gura Molocii” din Vişeu de Sus.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.