Iluzie optică: celebrul test de imagine care îţi poate dezvălui dacă eşti schizofrenic! Fă-l acum

Există un test celebru de iluzie optică, care poate dezvălui dacă persoana care îl face este sau nu schizofrenică. Verifică asta, urmărind clipul de mai jos.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

 AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Testele de iluzie optică sunt de multe ori folosite de diverși psihiatri din întreaga lume. Există anumite teste care pot detecta inclusiv dacă cineva poate fi schizofrenic. Este doar unul dintre trucurile care au fost destul de populare de-a lungul vremii şi pe care astăzi vi-l aducem în discuţie. Acest test se numește Hollow Mask Illusion. Iată procesul pe care trebuie să îl urmezi.

Iluzie optică: reguli

Trebuie să închizi ochii și să te relaxezi, înainte de a începe testul;

Acum deschide ochii și privește fața care se rotește;

Observă cu atenţie şi fă distincţia dacă vezi o față concavă care se rotește, de la dreapta la stâng şi invers, succesiv, sau doar o simplă mască.

Ce ai văzut?

Ai observat o iluzie asemănătoare unei fețe care se rotește succesiv, stânga-dreapta, dreapta-stânga? Chiar ai văzut o față proeminentă, nu-i așa? Ei bine, ești în siguranță și nu ai niciun simptom de schizofrenie.

Iluzie optică: explicație

Conform studiilor, orice vedem este rezultatul semnalelor electrice care călătoresc de la ochi la creier și invers. Creierul nostru procesează semnalele pe care le primește și construiește o imagine. Oamenii au, de asemenea, locuri speciale în creier pentru a prezice fețele, conform studiilor. Mai mult, din inteligență, știm că fețele au o formă concavă, așa că trebuie să vedem fața concavă în sine. Cu toate acestea, un pacient schizofrenic vede doar o mască, pentru că, cel mai probabil, creierul său deconectează „ceea ce văd ochii” de ceea ce „creierul crede că vede”.

Totuşi, dacă te încadrezi în grupul restrâns al celor susceptibili de a fi schizofrenici, pentru a certifica asta este obligatorie o vizită la medic.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.