Imaginea controversată care a devenit virală pe internet. Explicația din spatele celor trei scaune de toaletă într-o singură cabină

O fotografie cu trei scaune de toaletă aflate într-o singură cabină a creat isterie pe internet. Utilizatorii s-au întrebat cum e posibil să mai existe așa ceva în ziua de astăzi.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Imaginea a fost făcută la Grădinița cu Program Prelungit „Aripi Deschise” din Pitești. Cei care s-au ocupat de zona de toaletă au pus trei scaune de wc într-o singură cabină.

Curios este faptul că grădinița respectivă a trecut recent prin niște lucrări de renovare și reabilitare, care au costat 1,2 milioane de lei. Cu toate acestea, dreptul la intimitate al copiilor pare să fi fost complet neinteresant pentru cei care s-au ocupat de așa-zisa modernizare a clădirii. „Economie la ziduri”, au pus mulți internauți.

Copiiilor li s-a pus, de asemenea, la dispoziție o singură rolă de hârtie la toaletă. Cei care s-au ocupat de organizare s-au gândit, probabil, că cei mici au de învățat lecția împărțirii echitabile a hârtiei igienice.

„Fără inovație, omenirea n-ar mai fi la fel. E important să îmbunătățești mereu, să iei o idee și s-o modernizezi, s-o adaptezi la noi și noi așteptări. Și, cu acest principiu de aur în minte, proiectanții wc-urilor de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Aripi Deschise” din Pitești au făcut un formidabil salt înainte în chestiunea progresului la budă: trei tronuri în aceeași cabină. Practic, economie la ziduri.

La Pitești, de la Sala Tronului s-a trecut la etapa superioară: Sala Tronurilor. Acest triumvirat al wc-urilor, așadar, a fost instalat la grădinița mai sus menționată în urma unor lucrări de renovare și reabilitare care au costat 1,2 milioane de lei – fără TVA.

La inaugurarea investiției cu trei wc-uri în aceeași cabină, primăria Pitești a transmis că “se asigură astfel desfășurarea în condiții mult mai bune a activităților educaționale și se deschide posibilitatea de a îmbogăți programul cu noi activități”.

„Oricum, la Pitești, această inovație neașteptată în privința grupării wc-urilor câte trei nu este o întâmplare. În acest oraș a fost ctitorit cel mai scump wc public din România – și, probabil, și din Europa, că la restul lumii nu ne putem referi.

În schimbul a 400.000 de euro din fonduri publice, primăria a putut oferi piteștenilor care trăiesc sub presiune un wc cu etaj și lift – în limba engleză – și vase de inox cu senzori – iar pe jos, pavele de granit, să reziste la acțiunea factorilor externi.

Singura problemă la wc-ul galactic din Pitești e că rezolvă urgențe doar cu program: 8 dimineața – 8 seara. Nu există progres fără disciplină, dragi piteșteni, și fără autocontrol”, au discutat matinalii Vlad, George și Luca în Deșteptarea, de la EuropaFm.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.