Imagini accident cumplit cu trei maşini implicate. Doi oameni au murit pe loc. video+foto

Imagini accident cumplit cu trei maşini implicate. Doi oameni au murit pe loc. video+foto

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Accident cumplit în Cluj, Doi bărbaţi, de 21 şi 59 de ani, au decedat, joi, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, petrecut în localitatea Căpuşu Mare din judeţul Cluj.

„Un conducător auto în vârstă de 21 de ani, din comuna Căpuşu Mare, care se deplasa în direcţia municipiului Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care îl preceda, iar ulterior autoturismul acestuia a pătruns pe sensul opus de mers, unde a avut loc un impact cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Gilău. În urma impactului, a rezultat decesul celor doi conducători auto”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-i resusciteze pe cei doi bărbaţi timp de o oră.

„Pompierii au acţionat de urgenţă cu echipamentele hidraulice, pentru a asigura accesul la cele două victime şi pentru a efectua extragerea acestora fără agravarea leziunilor suferite. Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, însă, din păcate, după mai bine de o oră de eforturi, s-a constatat că nu au putut readuce semnalele vitale pentru aceştia”, au anunţat reprezentanţii ISU Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.