Imagini accident mortal în urmă cu puțin timp. 7 persoane au murit în urma impactului dintre 1 microbuz și 1 autoturism. Intervine elicopter SMURD. foto

Imagini accident mortal în urmă cu puțin timp. 7 persoane au murit în urma impactului dintre 1 microbuz și 1 autoturism. Intervine elicopter SMURD. foto

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferte de nerefuzat 2021

Accident rutier în care sunt implicate 1 microbuz și 1 autoturism, în localitatea Răcăciuni, judetul Bacău.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat *Planul Roșu de Intervenție*.

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la fața locului salvatorii de la nivelul județului Bacău intervin cu 1 autospecială de descarcerare, 1 autospeciala de stingere, 5 ambulante SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, și 6 ambulante ale serviciului județean de ambulanță.

În sprijin au fost alocate 1 autospecială de transport personal și victime multiple de la ISU GL, iar de la ISU VN 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere și 1 ambulanță SMURD. De asemenea, la fața locului se îndreaptă și elicopterul SMURD.

Misiunea este în dinamică .

*Bilanțul victimelor* – *12* persoane implicate dintre care:

– *7* persoane decedate;
– *5* persoane rănite, transportate la spital.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

1 COMENTARIU

  1. Nu mă mir. Zilele trecute eram în trafic și tocmai mă gândeam cât poate dura infernul în care mi se părea că mă aflu. Dacă circuli normal pe drumurile județene, cu două benzi, unele pline de denivelări și gropi, cu 70-80 km/h riști să urce peste tine camioane , autotrenuri, remorci, basculante etc care și ele merg cu o viteză uluitoare. Iar tu ești la orizontală, în limuzină, nu în jeep, nu în vreo mașină puternică. Nu mai vorbesc de viteza de cel puțin 120 km/h, în localitate, pe drumuri înguste, de depășirile pe linie continuă, cu furie, cu aroganță, cu orgoliu, de depășirile unei întregi coloane de mașini pe linie continuă în localitate. Drumurile actuale sunt mult-mult depășite din punctul de vedere al capacității lor de miile de mașini care fac traficul infernal. Vinovați? 1. Autorități care au avut puterea și banii în diferite etape și au lăsat drumurile exact ca înainte de 89; 2. conducători auto de mașini puternice care nu respectă nicio regulă și nimeni nu-i oprește și nu-i trage la răspundere. Acești indivizi sunt un real pericol în trafic. 3.Tractoare și atelaje agricole care circulă lent tot pe traseul mașinilor, uneori nesemnalizate; 4 absența oricărui interesu administrativ pentru a adecva traseele, rutele imensului număr de mașini care circulă azi pe drumuri care în trecut erau niște rute rurale pentru căruțe. 5. Nimeni nu a proiectat trasee tăiate anume pentru trafic intens pentru mașini curbe adecvate, drumuri directe, mai eficiente, mai rapide. NU. Circulăm pe drumurile de căruțe ale părinților și bunicilor noștri, doar cu asfalt turnat pe ele. Asta e circulația în majoritatea teritoriilor României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.