IMAGINI accidente de circulaţie grave cercetate de poliţiştii din Baia Mare, Borsa şi Recea. VIDEO+FOTO

Viteza excesivă, traversarea prin loc nepermis şi depăşirea neregulamentară au dus ieri, 20 august, la producerea unor accidente rutiere pe raza judeţului.

 Ieri dimineaţă, la ora 05.20, poliţiştii rutieri s-au deplasat pe raza localităţii Lăpuşel, unde a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. Un tânăr de 29 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe D.N.1C pe direcţia Satulung – Baia Mare, a pătruns cu viteză într-o curbă din localitatea Lăpuşel, nu a mai reuşit să redreseze autoturismul şi a intrat astfel în coliziune cu un stâlp din beton de pe trotuar. În urma impactului, tânărul de la volan a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Nu a necesitat internarea. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta nu se afla sub influenţa alcoolului.

IMAGINI accidente de circulaţie grave cercetate de poliţiştii …

IMAGINI accidente de circulaţie grave cercetate de poliţiştii din Baia Mare, Borsa şi Recea. VIDEO+FOTOhttp://jurnalmm.ro/imagini-accidente-de-circulatie-grave-cercetate-de-politistii-din-baia-mare-borsa-si-recea-videofoto/

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 21 August 2017

La ora 13.18, poliţiştii din Borşa au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs pe strada Alexandru Ioan Cuza din oraş. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că un băimărean de 34 de ani, care se deplasa cu o motocicletă, a surprins şi accidentat o femeie de 83 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată sub supraveghere medicală. Niciunul dintre participanţii la trafic nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Un alt accident s-a produs aseară, în jurul orei 22.30, pe bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare. Un tânăr de 27 de ani, din Jibou, care se afla la volanul unui autoturism, a efectuat o depăşire încălcând marcajul dublu continuu şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un băimărean de 30 de ani.

În urma impactului, şoferul din Jibou, doi pasageri din maşina condusă de acesta şi o pasageră din maşina acroşată au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.